28 May
28May

Eminim kulağa hoş geliyor, sıkıcı, tek düze ERP ekranı yerine, yıllardır kullandığınız, alışık olduğunuz kolay Outlook arayüzü ile çalışmak, bu arayüzden müşterilerinizin Finansal verilerine ulaşmak, teklif vermek, hem de ERP’ niz ile eş zamanlı.

Business Central’ı mutlaka duymuşsunuzdur, duymadıysanız internet üzerinde kısa bir gezinti ile hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Microsoft’un kullanımı kolay, kurulumu hızlı ERP’si kendileri. Platform bağımsız çalışabiliyor, web tabanlı, cep telefonunuza, tabletinize veya masaüstü bilgisayarınıza uygulamasını indirip kullanabiliyorsunuz. İsterseniz bulutta aylık ödemeler ile kiralayabilirsiniz, yada “Verimiz nerede tutuluyor kim bilir? Neme lazım, dursun bizim sunucuda” derseniz hem kendi sunucunuzda yerleşik kiralayabilir veya lisansı satın da alabilirsiniz,  farklı lisanslama seçenekleri bulunuyor.

Gelelim asıl konumuza, Business Central, müşterileriniz ve satıcılarınızla iş etkileşimlerini Microsoft Outlook'ta yönetme özelliğini sunar. Business Central, Outlook içerisinden müşteriler ve satıcılarla ilgili finansal verileri görmenize, teklif, fatura gibi finansal belgeler oluşturup göndermenize yardımcı olur.

Business Central, müşterinizden e-postanıza gelen bir fiyat teklifini anlayabilir, ilgili müşteri kartına, geçmiş satış bilgilerine, bakiye ve vadesi geçmiş fatura bilgilerine Outlook içerisinden ulaşmanıza olanak sağlar. Bu sayede Outlook’dan çıkmadan, müşterilerinize teklif oluşturup gönderebilirsiniz, Business Central teklifinizin çıktısını pdf yapıp e-postaya ekleyip müşterinize gönderebilir.

Outlook içerisinden henüz müşteriniz olmamış, potansiyel müşteri adaylarını Business Central’da müşteri kartı olarak oluşturabilirsiniz. Bu sayede işinizde bölünmeden süreçlerinizi daha hızlı yönetebilirsiniz.

Bir diğer güzel özellik ise, Business Central bir Doküman links eklentisi de barındırır, bu sayede size gönderilen bir e-posta içerisinde yer alan Teklif, Fatura veya Müşteri No gibi bilgiler ile Business Central içerisindeki ilgili elektronik belgeleri birbirine bağlayabilir, bu sayede e-postanızdan çıkmadan ilgili fatura veya teklife rahatça ulaşabilirsiniz.