24 May
24May

Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP modern bir kaynak planlama yazılımı olduğunu her alanda hissettiriyor. Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP’ın tüm özelliklerine masaüstü, tablet ve cep telefonu üzerinden kolayca ulaşırsınız.

Platform bağımsız çalışma yeteneği ile Android veya IOS mobil işletim sistemlerinin mağazalarından indireceğiniz Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP appleri ile güvenli bir şekilde Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP’ı deneyimleyebilirsiniz.

Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP tamamen web tabanlı olarak tasarlanmıştır, masaüstü bir uygulamaya ihtiyaç duymadan doğrudan internet tarayıcı üzerinden sunucu adresini yazarak Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP’a bağlanırsınız. Bu teknolojik alt yapı özellikle çok kullanıcı sistemlerde bilgisayarlarda yaşanan sorunlar nedeniyle her defasında kurulum yapma derdini ortadan kaldırır, IT ekiplerinin daha kaliteli işlere vakit ayırmalarına yardımcı olur. Kullanıcılar internete bağlı oldukları her yerden ve istedikleri her cihazdan işlerine her zaman bağlı kalırlar.