24 Sep
24Sep

Navapp El Terminali çözümü yakın zamanda hızla yaygınlaşan Android El Terminali cihazlarda çalışmak üzere tasarlanmıştır. Navapp El Terminali çözümü, el terminali üzerinde çalışan bir uygulama ile Dynamics Nav / Dynamics 365 BC üzerinde çalışan bir servise bağlanarak iki yönlü veri aktarımı yaparak çalışır.

Navapp El Terminali çözümü aşağıdaki özellikleri barındırmaktadır.

Navapp El Terminali çözümü Android 8.0 ve üstü El Terminali cihazlarında çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

Dynamics Nav ve Dynamics 365 Business Central ile entegre bir şekilde çalışır.

El terminali çözümü birden fazla şirket ile entegre bir şekilde çalışma yeteneğine sahiptir.

Çevrimdışı olarak Dynamics Nav / Dynamics 365'e bağlı olmadan sayım belgeleri oluşturabilir.

Dynamics Nav / Dynamics 365 BC üzerinden şirket bazında Depo Transferlerini El Terminaline alabilir, Depo Transferleri üzerinden sevk etme ve teslim alam süreçlerini tamamlayabilir.

Dynamics Nav / Dynamics 365 BC üzerinden şirket bazında Satınalma / Satınalma İade Siparişlerini El Terminaline alabilir, Siparişler üzerinden sevk etme ve teslim alma süreçlerini tamamlayabilir.

Dynamics Nav / Dynamics 365 BC üzerinden şirket bazında Satış / Satış İade Siparişlerini El Terminaline alabilir, Siparişler üzerinden sevk etme ve teslim alma süreçlerini tamamlayabilir.

El Terminali kullanıcıları bazında yetki tanımları yapılırken Şirket Yetkisi veya her şirket için Depo yetkisi ayarlanabilir. Bu sayede El Terminali kullanıcılarının sadece kendi depo süreçleri için işlem yapmaları garanti altına alınır.

El Terminali üzerinden depo kullanıcılarının Depo Transferi, Satınalma / Satınalma İade Siparişi, Satış / Satış İade Siparişi oluşturmaları sağlanabilir, bu belgeler üzerinden sevk etme ve teslim alma süreçleri yönetilebilir.

Tüm belgeler Barkod ile veya manuel arama yolu ile ürün seçme, miktar girişi sağlanabilir.