12 Dec
12Dec

Mepa Enerji, 15 yılı aşkın süredir, gelişime açık, müşteri odaklı hizmet sunma felsefesiyle, enerji sektöründe ürün ve mühendislik çözümleri üretmektedir.

Cummins markası ile yurt içi ve yurt dışında anahtar teslim dizel ve gaz motor kojenerasyon satralleri kuran MEPA Enerji müşteri odaklı anlayışı, mühendislik çözümleri ve optimum tasarım kabiliyeti ile 100’ün üzerinde anahtar teslim projeyi başarı ile tamamlamıştır.

Mepa Enerji kendi bünyesinde oluşturduğu tasarım, mühendislik, tedarik zinciri, satış, satış sonrası hizmetler ile müşteri odaklı çalışmalarını yürütmektedir.

Mepa Enerji büyüyen iş hacmiyle birlikte Muhasebe/Finans, Satış ve Pazarlama, Tedarik Zinciri, Satış Sonrası Hizmetler ve Personel süreçlerini bir araya toplamak, şirket içi iletişimi artırmak, süreçleri dijitalleştirmek, konsolide raporlar oluşturmak, maliyetlerini azaltmak ve gelirlerini artırmak için çıktığı ERP arayışında Microsoft’un çevik ERP’si Dynamics 365 Business Central’da karar kılmıştır.

Dynamics 365 Business Central projesi ile birlikte Mepa Enerjinin Muhasebe/Finans, Satış ve Pazarlama, Tedarik Zinciri, Yedek Parça Yönetimi, Servis Yönetimi, Personel ve Depo Yönetimi süreçleri tek bir çatı altına toplanacak. Mepa Enerji’nin süreçleri uçtan uca dijitalleştirilecek.