ERP Geçişinde Dikkat Edilmesi Gerekenler ve İş Ortağı Seçimi

ERP, işletmelere tüm departmanlar arasında bilgi ve iş akışını entegre etme, veri analitiği ve raporlama, envanter yönetimi, maliyet kontrolü, müşteri ilişkileri yönetimi ve daha fazlasını sağlama imkanı sunar. Ancak, ERP geçişi karmaşık bir süreçtir ve başarılı bir dönüşüm için bazı önemli faktörlerin dikkate alınması gerekir. Ayrıca, doğru iş ortağı seçimi, başarılı bir geçişin anahtarıdır. İşte dikkate almanız gereken başlıca konular:

Devamını Okuyun  
On-Prem Business Central mı , Cloud Business Central mı ?

On-Prem Business Central mı Cloud Business Central mı ? Business Central On-premises sürümü, işletmelerin kendi sunucularına kurulum yapmalarını gerektirirken, Business Central Cloud sürümü, Microsoft'un Azure bulut platformu üzerinde barındırılmaktadır. Bu nedenle, Cloud sürümü kurulumu daha hızlı ve kolaydır.

Devamını Okuyun  
Peki Business Central'ı neden Cloud olarak kullanmalıyım?

Microsoft Business Central Cloud sürümü ise, bu yazılımın bulut tabanlı bir sürümüdür. Peki, Microsoft Business Central Cloud sürümü neden tercih edilmelidir?

Devamını Okuyun  
Business Central Servis Modülü ile neler yapabilirsiniz?

Servis modülü, işletmelerin müşteri taleplerini takip etmelerine, servis isteklerini planlamalarına, iş emirlerini oluşturmalarına ve müşteri hizmetleri raporlarını hazırlamalarına olanak tanır.

Devamını Okuyun  
Business Central CRM çözümü nedir?

Microsoft Dynamics 365 Business Central, işletmelerin finans, satın alma, üretim, envanter yönetimi ve daha birçok işlevi yönetmelerine yardımcı olan kapsamlı bir iş yönetimi yazılımıdır. Bunun yanı sıra, Microsoft Dynamics 365 Business Central, müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) işlevselliği ile de donatılmıştır.

Devamını Okuyun  
Tedarik Zinciri Yönetimi Nedir?

şletmelerin en temel amaçlarından biri müşterilerin ihtiyaçlarına karşılık vermek, memnuniyetlerini kazanmak ve üretim faaliyetlerini karlı bir şekilde gerçekleştirmektir. Bu noktada tedarik zinciri yönetimi işletmelerin bu amaçlarını gerçekleştirmesine yardımcı olur.

Devamını Okuyun  
Personel Yönetimi Hakkına Bilmeniz Gereken Her şey

Personel Departmanı için, personeli yönetmek her zaman en önemli konu olmuştur. Personel yönetimi hakkında bilmemiz gereken konulara beraber bakalım...

Devamını Okuyun  
Bulut ERP İşletmenize Hangi Faydaları Sağlar?

Teknolojinin hızlı değişmesi ve gelişmesi, her büyüklükteki işletmenin işlerini yürütme biçimini de derinden etkiledi. Önceden birbirinden bağımsız olarak yürütülmeye çalışılan muhasebe, üretim, envanter, crm, proje yönetimi, veritabanları, belgeler, elektronik tablolar gibi karmaşık süreçleri yönetmek artık bulut ERP’ler ile kolay hale geldi.

Devamını Okuyun  
Satış ve Satınalma Belgelerinin Satırları artık menüde

Uzunca yıllar Business Central ile uğraşan iş ortakları ve son kullanıcılar için her zaman dert olan bir konuyu ele alacağız bugün. İş ortaklarının bu dert olan sorun için geliştirmeler yaptığını hepimiz biliyoruz. Çünkü bu tarz çözümleri biz de kendi geliştirme paketlerimizin içerisine ekledik.

Devamını Okuyun  
Siz samanlıkta kaybettiğiniz iğneyi nasıl buluyorsunuz?

21 sürümüyle birlikte gelen ve bizi en çok heyecanlandıran özellikten bahsedeceğiz bugün. Bu özelliğimizin adı Search Company Data . Artık tabloları seçerek, istediğiniz bir değeri seçtiğiniz tablolarda aratabiliyorsunuz.

Devamını Okuyun  
Dynamics 365 Business Central  ile tüm süreçlerinizi birbirine bağlayın ve işinizi kolaylaştırın!

Dynamics 365 Business Central ile tüm süreçlerinizi birbirine bağlayın ve işinizi kolaylaştırın!

Devamını Okuyun  
Microsoft Dynamics 365 Business Central'da Proje Keşiflerinizi Nasıl Yönetirsiniz

Taahhüt projelerinde, İşverenin hazırlamış olduğu veya proje planı üzerinden taahhüt şirketlerinin kendilerinin çalışarak hazırladıkları Keşif Poz kalemlerinin izlenmesi ve raporlanması hem işverene karşı olan sorumlulukların yönetilmesini hem de maliyetlerin kontrol altına alınmasını sağlamaktadır.

Devamını Okuyun