07 Oct
07Oct

Business Central ile, kullanıcıları, veri ve süreçleri bir araya getirirken kurumunuz genelinde yeni fırsatlar yakalayın. Business Central akıllı iş uygulamaları ile müşterilerinizle daha iyi etkileşim kurarken, aynı zamanda kurumunuzun tamamını yönetmenize ve işletmenize de yardımcı olur.

Microsoft Business Central ERP büyüyen şirketlerin bugünkü iş süreçlerini yönetmesi için eksiksiz bir ERP iş çözümü sunarken işletmelerin geleceğe hazır olmak için ihtiyaç duyacakları esnekliği ve çevikliği de sağlar. Finans, tedarik zinciri, imalat süreçlerinizi ve operasyonlarınızı yöneteceğiniz hızlı, kullanımı kolay ve global ERP yazılımı Business Central ERP ile yapabilecekleriniz. 


  1. Kuruluşunuzda kilit fonksiyonları birbirine bağlayarak üretkenliğinizi arttırır ve iş süreçlerinizi basitleştirirsiniz. 
  2. Business Central ERP’ nin global özellikleriyle çok konumlu veya çok uluslu şekilde büyüyen işletmenizi kolayca yönetirsiniz.
  3. Microsoft Business Central ERP yazılımı ve Office 365 iş çözümünün uyumlu çalışması ile , dosyalarınızı, takviminizi ve e-postalarınızı ERP iş çözümü verileriniz ve raporlarınızla bir araya getirerek büyük resmi kuruluşunuz genelinde paylaşırsınız.
  4. Business Central ERP yazılımı ile, tüm Microsoft iş çözümleriyle ve günlük yaşantınızda sıkça kullandığınız Microsoft teknolojileriyle tam uyumlu şekilde çalışırsınız.
  5. Ms Business Central ERP ile başta inşaat projeleriniz olmak üzere, tüm sektörel ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  6. Business Central’ ın web tabanlı alt yapısı ile tablet ve cep telefonu uygulamaları ile işinize her yerden bağlı kalırsınız. Business Central’ ın Bulut tabanlı çalışma alt yapısı ile verileriniz şirketinizde olduğundan daha da fazla güvende.


Detaylı Bilgi İçin : Navapp - Microsoft Dynamics 365 Business Central