11 Sep
11Sep

Personelinizi daha iyi yönetmek ve SGK bildirimlerinizi kolayca yürütmek istiyorsanız, Navapp Ücret Bordrosu tam size göre. Mevzuata uyum sağlamak ve teşvikleri hatalı hesaplamak artık sorun olmaktan çıkıyor. İşte Navapp Ücret Bordrosu ile size sunulan avantajlar:

1. Personel Yönetimi Kolaylığı Navapp Ücret Bordrosu ile personelinizi tanımlayabilir ve SGK bildirimlerinizi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. İşe giriş, işten çıkış ve transfer süreçlerini doğrudan SGK'ya ileterek manuel bildirim yükünden kurtulun.

2. Teşvik Yönetimi Mevzuata hızla uyum sağlayan Navapp Ücret Bordrosu ile tüm teşvik süreçlerinizi kolayca yönetin. Teşvik hesaplamalarını yapın, doğru SGK bildirimlerini ve muhasebeleştirme süreçlerini sorunsuzca yürütün.

3. PDKS Entegrasyonu PDKS sistemi verilerini Navapp Ücret Bordrosu'na aktararak fazla mesailer, izin günleri gibi bordro hesaplamalarını rahatça yönetin. Düzeltilmesi gereken verileri hızlıca tespit edin ve doğru bordro hesaplamalarını garanti altına alın. Navapp Ücret Bordrosu, farklı PDKS sistemleriyle sorunsuz veri alışverişinde bulunabilir.

4. İnsan Kaynakları Entegrasyonu Navapp İnsan Kaynakları modülü ile kesintisiz bir işe alma süreci yaşayın. Personelinizi Navapp Ücret Bordrosu'na aktardığınızda, veri kaybı olmadan işe alma süreciniz devam eder.

5. Esnek Çalışma Ortamı Navapp Ücret Bordrosu modülü, Microsoft Dynamics 365 Business Central üzerinde geliştirilmiştir ve On-Prem veya Cloud ortamlarında güvenle çalışır. Cloud ortamında kullanabilmek için Microsoft Appsource üzerinde yayınlanmıştır.

6. Maliyet Yönetimi Personelin ay içinde çalıştığı masraf yerlerini kayıt altına alabilir ve ay sonunda personel maliyetlerini doğru masraf yerlerine dağıtabilirsiniz.Navapp Ücret Bordrosu ile işlerinizi daha kolay ve verimli bir şekilde yönetin. Mevzuata uyum sağlayın, teşvikleri kaçırmayın ve personel yönetimini sorunsuz hale getirin. Daha fazla bilgi için bize ulaşabilir, iş süreçlerinizi optimize etmeye hemen başlayabilirsiniz.